Αρθρώσεις

Αρθρώσεις

Το HOKAMIX30 Joint + είναι μια άλλη παραλλαγή της αρχικής σκόνης HOKAMIX30,που ειδικεύεται σε σκύλους με προβλήματα στις αρθρώσεις. Επιπλέον, τα προβλήματα κίνησης και εκτροφής ηλικιωμένων σκύλων μπορούν να υποστηριχθούν από το HOKAMIX30 Joint +.

Ως προσθήκη στα 30 συστατικά προστίθενται λίγες φυσικές θαλάσσιες ουσίες. Αυτές οι ουσίες είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν τον χόνδρο, τους τένοντες και τους συνδέσμους. Οι ουσίες αποτελούνται από γλυκοζαμινογλυκάνες, θειική χονδροϊτίνη και βλεννοπολυσακχαρίτη.

Οι γλυκοζαμινογλυκάνες προέρχονται από πράσινο μύδι της Νέας Ζηλανδίας. Αυτά έρχονται στην καλύτερη ποιότητα με μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση. Αυτό παρέχει στις αρθρώσεις τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για τη δημιουργία του χόνδρου. Η θειική χονδροϊτίνη ρυθμίζει την περιεκτικότητα σε νερό του αρθρικού χόνδρου και επομένως επηρεάζει θετικά την ελαστικότητα.

Άλλα σημαντικά συστατικά του HOKAMIX Joint +

Ο βλεννοπολυσακχαρίτης είναι το τρίτο σημαντικό συστατικό, συμβάλλει στην ελαστικότητα των ιστών. Ως φυσικό συστατικό των αρθρώσεων και των ιστών, υποστηρίζει την αναγέννηση του αρθρικού υγρού (synovia) και του χόνδρου.

Μετά τη χορήγηση του HOKAMIX30 Joint + για 6 έως 8 εβδομάδες θα πρέπει να είναι εμφανής μια σαφής βελτίωση χάρη στις θρεπτικές και τις δραστικές ουσίες. Στη συνέχεια μπορείτε να δίνετε το κανονικό HOKAMIX30.

Για τα σκυλιά που τείνουν να έχουν προβλήματα με το μυοσκελετικό σύστημα, συνιστάται η χρήση του HOKAMIX30 Joint + δύο φορές το χρόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Συχνά κοινά προβλήματα

Εμπειρίες των πελατών μας

  • Δραστήριος, παρά την ασθένεια των αρθρώσεων
    Ο J-ufo είναι μαζί μας από το 1998. Διασκεδάζαμε μαζί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, γι 'αυτό ήταν τρομερό σοκ να ακούσουμε ότι ο J-ufo είχε δύο κακές αρθρώσεις ισχίων και μια στη πλάτη. Μας είπαν ακόμη να συνηθίσουμε την ιδέα ότι θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουμε να πεθάνει.
    Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που υποστηρίζουν τις αρθρώσεις