Hokamix

Τι είναι το HOKAMIX30

Το HOKAMIX είναι ένα μίγμα από τριάντα διαφορετικά βότανα, με μια πολύ προσεκτικά επιλεγμένη αναλογία. Η προσθήκη του HOKAMIX σε μία καλή τροφή κάθε μέρα θα βελτιστοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας. Θα κρατήσει το σκύλο σας σε άριστη κατάσταση και αυτό θα αποτρέψει την εμφάνιση σωματικών παθήσεων. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα, έτσι ώστε οι ευεργετικές ιδιότητες από τη φύση να μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας από τον οργανισμό.
Μία καλά ισορροπημένη τροφή μπορεί να αποτρέψει ή να βελτιώσει πολλές ασθένειες. Ένα χρήσιμο συμπλήρωμα στη βασική τροφή είναι το HOKAMIX. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε το γεύμα του σκύλου σας στις απαιτήσεις του. Ακριβώς όπως το άγριο σκυλί κάνει από μόνο του στη φύση.

Σύνθεση HOKAMIX

Τα προϊόντα HOKAMIX αποτελούνται κυρίως από – διάφορα αποκλειστικά – φυσικά συστατικά. Για παράδειγμα, βότανα, ξηροί καρποί, θαλασσινά μύδια και θαλάσσια φύκια.Αυτά τα συστατικά αποτελούν σημαντική πηγή πολύτιμων και απαραίτητων ουσιών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία). Έχουν θετική επίδραση σε πολλά όργανα, όπως το συκώτι, τα νεφρά και την καρδιά.

Οι λύκοι και τα άγρια σκυλιά κάνουν επίσης χρήση αυτών των φυσικών συστατικών. Δεν τρώνε ολόκληρο το θηράματά τους, αλλά τρώνε τα έντερα με τα χόρτα μερικώς αφομοιωμένα και άλλα φυτά που έχει φάει το θήραμα. Για τις ανάγκες του, ο άγριος σκύλος θα συμπληρώσει το μενού του με φυτά. Ενστικτωδώς ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του, ενώ τα σκυλιά μας εξαρτώνται από εμάς, τους ιδιοκτήτες τους!

“Από τη δεκαετία του ’80 μπορέσαμε να βοηθήσουμε πολλά σκυλιά. Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες τους ήρθαν σε μας προς το τέλος, έτσι γνωρίζοντας ότι «αν δεν ωφεληθεί, δεν θα τους βλάψει» ξεκίνησαν με τον HOKAMIX. Γενικά, χρειάστηκε λίγο χρόνο για να φθάσουν τα πρώτα αποτελέσματα, αλλά σχεδόν πάντοτε το αποτέλεσμα ήρθε. Η καλυτέρευση των σκύλων και η τεράστια ανακούφιση και χαρά των ιδιοκτητών τους καθιστούν συνεχώς την προσπάθεια μας άξια των προσπαθειών τους. “

– Jan Kroeske (Διευθύνων Σύμβουλος)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

Τι είναι η πέψη;

Η τροφή για σκύλους περιέχει π.χ. το κρέας, το λίπος, τα σιτηρά και τα λαχανικά. Τα συστατικά τροφής επεξεργάζονται, αποσυντίθενται και ανακατασκευάζονται σε μικρά τεμάχια. Στη συνέχεια μεταφέρονται μέσω της εντερικής βλεννώδους μεμβράνης στο αίμα και από εκεί προς τις “θέσεις στόχου”, δηλ. τα διάφορα όργανα. Το σώμα του σκύλου αποτελείται από πολλά όργανα και ιστούς που με τη σειρά τους αποτελούνται από κύτταρα. Κάθε καλά λειτουργικό κύτταρο του σώματος πρέπει να διαθέτει τα σωστά θρεπτικά συστατικά στις σωστές ποσότητες την κατάλληλη στιγμή. Εάν πολλά κύτταρα μέσα σε ένα όργανο ή ιστό δεν έχουν ιδανική απόδοση, ολόκληρο το όργανο δεν μπορεί να λειτουργήσει στο βέλτιστο. Μπορεί να εμφανιστούν διάφορα συμπτώματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μεταβολισμός – τι είναι αυτό;

Μεταβολισμός είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ της επεξεργασίας, της πρόσληψης και της μεταφοράς των θρεπτικών ουσιών (συστατικά τροφίμων). Κάθε οργανισμός χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να παραμείνει υγιής. Η παροχή του σώματος με θρεπτικά συστατικά συμβαίνει αποκλειστικά με την κατάποση των τροφίμων. Επομένως, η ποιότητα της καθημερινής διατροφής είναι πολύ σημαντική. Ο μεταβολισμός ρυθμίζει επίσης τη διάθεση των αποβλήτων.Η τροφή για σκύλους περιέχει π.χ. το κρέας, το λίπος, τα σιτηρά και τα λαχανικά. Τα συστατικά των τροφίμων επεξεργάζονται, αποσυντίθενται και ανακατασκευάζονται σε μικρότερα κομμάτια. Στη συνέχεια μεταφέρονται μέσω της εντερικής βλεννώδους μεμβράνης στο αίμα και από εκεί προς τις ” στοχευμένες θέσεις “, δηλ. Τα διάφορα όργανα. Το σώμα του σκύλου αποτελείται από πολλά όργανα και ιστούς που με τη σειρά τους αποτελούνται από κύτταρα. Κάθε λειτουργική κυψέλη σώματος πρέπει να διαθέτει τις σωστές θρεπτικές ουσίες στις σωστές ποσότητες την κατάλληλη στιγμή. Εάν πολλά κύτταρα μέσα σε ένα όργανο ή ιστό δεν έχουν ιδανική απόδοση, ολόκληρο το όργανο δεν μπορεί να λειτουργήσει στο βέλτιστο. Μπορεί να εμφανιστούν διάφορα συμπτώματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Γιατί είναι ένας τέλεια λειτουργικός μεταβολισμός τόσο σημαντικό;

Ο σκύλος ή η γάτα σας σας έχει μια διαταραχή μεταβολισμού ; Με τα χρόνια, το σώμα δεν είναι πλέον πλήρως ικανό να φιλτράρει τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά από το φαγητό και αυτό μπορεί σύντομα να οδηγήσει σε έλλειψη θρεπτικών ουσιών. Τα συμπτώματα ανεπάρκειας σε σχέση με τις ζωτικές ουσίες όπως οι πρωτεΐνες, τα λιπαρά οξέα, οι βιταμίνες, τα ανόργανα στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία μπορεί να προέρχονται από δύο διαφορετικές αιτίες.

Ανεπαρκής πρόσληψη θρεπτικών συστατικών

Ακόμη και με μια ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας, η πρόσληψη θρεπτικών ουσιών μπορεί να είναι ανεπαρκής. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα. Πολλά βότανα περιέχουν αιθέρια έλαια και παράγοντες που υποστηρίζουν το σώμα του σκύλου σας. Εξασφαλίζουν ότι μόνο τα καλύτερα θα απορροφηθούν από το φαγητό. Οι διαταραχές που σχετίζονται με το μεταβολισμό είναι σαφώς αναγνωρίσιμες λόγω της κακής δομής του δέρματος και των ερεθισμών του δέρματος.

Ανεπαρκής προσφορά θρεπτικών ουσιών στους θύλακες τριχών

Εάν τα μεταβολισμένα και απόβλητα συστατικά αποθηκεύονται στο σώμα, αυτά λαμβάνονται στον υποδόριο ιστό, δηλαδή στον χώρο μεταξύ των κυττάρων. Αυτά τα απόβλητα εμποδίζουν τη μεταφορά των πολύτιμων θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα των ανώτερων επιφανειών του δέρματος ή των θυλάκων των τριχών από την επαρκή παροχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα λεπιοειδές δέρμα και προκαλεί φαγούρα. Κατά καιρούς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και έκζεμα λόγω έλλειψης θρεπτικών ουσιών στα θυλάκια της τρίχας, το τρίχωμα δεν μπορεί πλέον να είναι γυαλιστερό και όμορφο.
Anatomie van de hond

Η αλλαγή της τροφής ή καθιστώντας την τρέχουσα τροφή εύπεπτη (με το μούλιασμα) μπορεί να δώσει κάποια βελτίωση.

Η συμπλήρωση με τοHOKAMIX θα δώσει

 • Υποστήριξη της πέψης και του μεταβολισμού.
 • Βελτιώνουν την απορρόφηση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων για να καλύψουν τις ανεπάρκειες.
 • Kαθαρίζει το σώμα (από το εσωτερικό).

Το HOKAMIX βοηθά με

Δέρμα και τρίχωμα

 • Φολιδωτό δέρμα
 • Ευαίσθητο δέρμα
 • Φαλακρά σημεία
 • Υπερβολική τριχόπτωση

Ζωτικότητα

 • Καρδιά και αιμοφόρα αγγεία
 • Ήπαρ και νεφρά
 • Φυσική Κατάσταση
 • Γαστρεντερικός σωλήνας

Σκελετός και μύες

 • Πόνος στο να σηκωθεί όρθιος
 • Προβλήματα κίνησης
 • Ανάπτυξη (πόνοι)
 • Αδύναμοι τένοντες και σύνδεσμοι

Χρήση του HOKAMIX

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HOKAMIX από τη στιγμή που θα πάρετε το κουτάβι σας, δηλαδή κατά μέσο όρο σε ηλικία 8 εβδομάδων. Με μια καλή διαδικασία της πέψης και του μεταβολισμού μπορείτε να κρατήσετε το σκυλί σας σε άριστη κατάσταση. Όταν ο σκύλος σας έχει ορισμένες ασθένειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HOKAMIX για να υποστηρίξετε την υγεία του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ HOKAMIX30

Το HOKAMIX30 περιέχει βότανα που βελτιστοποιούν την πέψη και το μεταβολισμό. Με τον τρόπο αυτό τα απορροφημένα θρεπτικά συστατικά μεταβολίζονται σε πολύτιμα στοιχεία. Οι βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία θα χρησιμοποιηθούν και θα συμπληρωθούν με το καλύτερο τρόπο.
Η λειτουργικότητα των οργάνων θα μειωθεί εάν η πέψη και ο μεταβολισμός δεν λειτουργούν σωστά. Όταν τα απόβλητα δεν εξαλείφονται σωστά από το ήπαρ ή δεν αποβάλλονται καλά από τα νεφρά, θα υπάρξει συσσώρευση αποβλήτων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει παθήσεις σε όλο το σώμα, όπως το δέρμα και το τρίχωμα και / ή τις κοινές παθήσεις. Με τη συμπλήρωση του HOKAMIX30 στη καθημερινή τροφή του, το σώμα θα τα ανακτήσει και θα παραμείνει ισορροπημένο με φυσικό τρόπο.Επίσης πολλά συχνά μακροπρόθεσμα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Είναι πιθανό ότι στις πρώτες εβδομάδες  χρήσης η κατάσταση θα επιδεινωθεί, επειδή το σώμα καθαρίζεται από το εσωτερικό και όλα τα απόβλητα συστατικά πρέπει να εξαλειφθούν πρώτα. Τα πρώτα αποτελέσματα της ανάρρωσης θα παρατηρηθούν μετά από περίπου 6 εβδομάδες, εάν έχει δοθεί η συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Το αποτέλεσμα είναι ένα καλά τροφοδοτημένο σώμα, με καλό ανοσοποιητικό σύστημα, λαμπερό τρίχωμα και όμορφο δέρμα, το οποίο είναι σε ισορροπία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το HOKAMIX30;

Συνιστάται η χρήση του HOKAMIX30 για περίπου οκτώ εβδομάδες σε σκύλους όλων των ηλικιών, κατά προτίμηση ταυτόχρονα με την αλλαγή της τρίχας. Εάν χορηγηθεί HOKAMIX30 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύντομα θα γίνουν εμφανείς οι θετικές αλλαγές. Το HOKAMIX30 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πρόληψη για μελλοντικά προβλήματα.Κατ ‘αρχήν, κάθε σκύλος, από κουτάβι έως την ηλικία των πιο ηλικιωμένων, πρέπει να λαμβάνει τακτικά το HOKAMIX30. Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς σώματος και δίνει στους ανθρώπους την ασφάλεια να κάνουν τα πάντα για την ευημερία των αγαπημένων τους.
Προστατέψτε και στηρίξτε το κατοικίδιο ζώο σας λογικά και αποτελεσματικά με το HOKAMIX30, γιατί “η πρόληψη είναι καλύτερη θεραπεία”!

Βότανα

Το HOKAMIX είναι ένα μείγμα από 30 διαφορετικά βότανα σε μια απόλυτα ακριβή αναλογία.Η ακριβής συνταγή είναι απόρρητη φυσικά.

Ξέρτε τι είναι μέσα…?