Δραστήριος, παρά την ασθένεια των αρθρώσεων

Ο J-ufo είναι μαζί μας από το 1998. Διασκεδάζαμε μαζί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, γι ‘αυτό ήταν τρομερό σοκ να ακούσουμε ότι ο J-ufo είχε δύο κακές αρθρώσεις ισχίων και μια στη πλάτη. Μας είπαν ακόμη να συνηθίσουμε την ιδέα ότι θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουμε να πεθάνει.

Στο σπίτι θυμήθηκα ότι είχα ακόμα ένα βάζο από το HOKAMIX Joint +.Το ξεκίνησα πρόσφατα, επειδή είχαμε καλή εμπειρία με τα προηγούμενα σκυλιά μας. Λόγω των πετρών της ουροδόχου κύστης πήρε μια ειδική διατροφή και δεν μπορούσα να του το δίνω για λίγο καιρό. Όταν ανακαλύψαμε από τις δοκιμές ότι οι πέτρες της ουροδόχου κύστης εξαφανίστηκαν, αποφάσισα να συμπληρώσω και πάλι το φαγητό τους με το HOKAMIX Joint +. Δεν το μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή, παρά τις ασθένειες του, είναι πολύ ζωντανός και θέλει να κινηθεί. Όλοι λένε ότι ο J-ufo εξακολουθεί να φαίνεται πολύ ωραίος, με ένα πολύ πυκνό τρίχωμα.

Αν δεν βάλω γρήγορα το HOKAMIX πάνω από τη τροφή του , μου κάνει ακόμα και παράπονα. Ίσως αυτό να είναι η φαντασία μου, αλλά δεν πειράζει, ο J-ufo είναι ακόμα μαζί μας, και νομίζω ότι αυτό το προιόν είναι μια πραγματική θαυματουργή θεραπεία. Σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε αυτά τα προϊόντα μια μέρα.

Σημείωση: 2 χρόνια αργότερα, ο κ. Και η κ. Verbrugge δυστυχώς έβαλαν τον J-ufo να κοιμηθεί μετά από μία σπάνια ασθένεια το 2010. Επειδή δεν θέλουν να αποκρύψουν την καλή τους εμπειρία από άλλους ιδιοκτήτες σκύλων και στη μνήμη του πιστού συντρόφου τους, η ιδιαίτερη ιστορία τους μπορεί ακόμα να διαβάσει εδώ.

Leave a Reply