Δέρμα & Τρίχωμα

Δέρμα και τρίχωμα – Η “επαγγελματική κάρτα” του σκύλου σας

Με το HOKAMIX30 Forte, η αποτελεσματικότητα των 30 συστατικών του HOKAMIX30 βελτιώνεται σημαντικά με την προσθήκη των φυκιών γλυκού νερού Chlorella. Το Chlorella διεγείρει την κυτταρική διαίρεση, επομένως, το δέρμα και το τρίχωμα βελτιστοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.

Συνιστάται να δίνετε HOKAMIX30 Forte σε διάστημα 6 έως 8 εβδομάδων, για να αντιμετωπίσετε τα επίμονα και παρατεταμένα προβλήματα, όπως π.χ. ξηρό δέρμα, πιτυρίδα, φαλακρές κηλίδες ή γενικά κακό δέρμα. Εάν τα προβλήματα έχουν εξαφανιστεί μπορείτε να μεταβείτε στο κανονικό HOKAMIX30, για να υποστηρίξετε την υγεία του σκύλου σας.

HOKAMIX: Before and After use

Οι εμπειρίες μου με το HOKAMIX30 είναι πολύ καλές. Ως κτηνοτρόφος Staffordshire Bull Terriers  δίνω HOKAMIX30 στα σκυλιά μου εδώ και 15 χρόνια. Ιδιαίτερα με τα σκουρόχρωμα σκυλιά βλέπει κανείς τη διαφορά  ξεκάθαρα. Το τρίχωμά τους λάμπει σαν βερνίκι.
Σόνια Πόριτς.
Staffordshire Bull Terrier “Buddystaff’s”

Προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα και το τρίχωμα

Εμπειρίες από τους πελάτες μας

  • Τα αλλεργικά δερματικά προβλήματα βελτιώθηκαν δραματικά με το HOKAMIX
    Ο Ζακ έχει υποστεί αλλεργικά δερματικά προβλήματα από νεαρή ηλικία, παρά τους πολλούς κτηνιάτρους, σταθερές ειδικές διατροφές και κάθε φυσικό συμπλήρωμα λάδι και λοσιόν που βρήκα για να δοκιμάσω, μέσα σε 16 μήνες βρισκόταν σε υψηλές δόσεις σ τεροειδών και αντιβιοτικών για να ελέγχει τις μολύνσεις του κνησμού και των αυτιών του. Το τρίχωμα του και η γενική του κατάσταση ήταν απελπιστική.
    Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που υποστηρίζουν το δέρμα & το τρίχωμα