Σχετικά με εμας

Σχετικά με εμάς

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αυθεντική συνταγή του HOKAMIX κυκλοφορεί στην αγορά από τη δεκαετία του ’80. Το HOKAMIX αναπτύχθηκε από τον Cor Kroeske, έναν φιλόζωο που δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι για τις ασθένειες HD, Hip Dysplasia, στα σκυλιά. Ως εκ τούτου, άρχισε να διερευνά τα βότανα και τη φυτοθεραπεία.

Αποστολή

Jan Kroeske: “Μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση το να διατηρούμε τα σκυλιά σε άριστη κατάσταση, και θα συνεχίσουμε για πάντα να το κάνουμε. Αν και … αντί για να αντιμετωπίζουμε τις παθήσεις, θέλουμε να τις αποτρέπουμε. Αυτό, φυσικά, δεν είναι πάντα εφικτό, αφού σε μεγάλο βαθμό οι παθήσεις συνδέονται με τη τροφή. Η απόφαση να συμπληρωθεί η τροφή με το HOKAMIX είναι μια σοφή επιλογή. Θα θέλαμε να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα στους ιδιοκτήτες σκύλων και με αυτό να βελτιωθεί η ευημερία των ζώων. Αυτή είναι η αποστολή μας. “

Περαιτέρω ανάπτυξη

Εκτεταμένες έρευνες και δοκιμές οδηγούν τελικά στο HOKAMIX. Αυτή η αξιοθαύμαστη ανακάλυψη και ο ενθουσιασμός για το HOKAMIX οδήγησε σε μια σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Ο Kroeske ο γηραιότερος δεν θα μπορούσε να το προβλέψει, αλλά σίγουρα θα το είχε αγαπήσει.

Ανάπτυξη και επέκταση

Από το 1997 ο Jan και ο Gonneke Kroeske ανέλαβαν την επιχείρηση με το ίδιο πάθος από τον πατέρα  Cor Kroeske και συνέχισαν το έργο ζωή του. Στα τέλη του 2000, η εταιρεία μετακόμισε από το Bennekom (NL) στο Dinxperlo (NL). Αυτό το κτίριο έδωσε την ευκαιρία να επεκταθεί και να αναπτυχθεί η εταιρεία.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ασθένειες και τρόφιμα

H άφιξη της πλήρους ζωοτροφής στη δεκαετία του ’80 έφερε μεγάλη άνεση στους ιδιοκτήτες σκύλων. Δυστυχώς, όμως, η ποσότητα ασθενειών υγείας που συνδέονται με τη τροφή, όπως η ακραία τριχόπτωση ή ο κνησμός, αυξήθηκε επίσης. Οι παραγωγοί τροφών προσπαθούν να μιμηθούν τα φυσικά προϊόντα για να προβλέψουν τις απαιτήσεις των κατοικιδίων τους.Παρόλα αυτά, παρά τις μεγάλες φροντίδες των κατασκευαστών, οι ασθένειες που συνδέονται με τις τροφές συμβαίνουν συχνά επειδή τα διαφορετικά θρεπτικά συστατικά – ακόμα και τα ποιοτικά καλά συστατικά – χάνονται κατά τη διάρκεια της παρασκευής ή η χημική τους μορφή μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας (π.χ. δύσκολη απορρόφηση από το σώμα του κατοικίδιου ζώου σας).

Φάρμακα έναντιον συμπληρωμάτων

Οι παθήσεις υγείας μπορούν να επιλυθούν συχνά γρήγορα από τα φάρμακα αλλά εάν το φαγητό δεν έχει προσαρμοστεί σωστά, οι πιθανότητες επιστροφής των παθήσεων είναι πιθανές. Με τα συμπληρώματα τροφών και τη προσαρμογή τους στις ανάγκες των σκύλων σας, αντιμετωπίζονται οι αιτίες. Με φυσικό τρόπο ο οργανισμός θα αποκαταστήσει την ισορροπία του. Οι κίνδυνοι για την υγεία θα εξαφανιστούν αργά αλλά σίγουρα.

Το σκυλί σας δεν ανήκει στον ‘μέσο όρο’

Το κατοικίδιο σας είναι σίγουρα ιδιαίτερο όσον αφορά τη τροφή του – γιατί σε όποιον τομέα ένα σκυλί «τα πάει καλά» ,ελλείψεις μπορεί να προκύψουν σε κάποιον άλλον τομέα. Ίσως το έχετε παρατηρήσει με ακραία τριχόπτωση, κασίδα ή σκληρές αρθρώσεις.Όταν το φαγητό δεν είναι καλά προσαρμοσμένο σε αυτό που χρειάζεται το σώμα του σκύλου σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φυσικές παθήσεις.Ένας άλλος λόγος είναι ότι οι απαιτήσεις των σκύλων αποκλίνουν ευρέως. Αυτά καθορίζονται από τη ράτσα, την ηλικία, τη δραστηριότητα, την πιθανή κυοφορία ή την ύπαρξη νεογνών.Ποιος ξέρει αν οι ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας είναι ίδιες με αυτές του μέσου σκύλου ή της γάτας στην οποία βασίζονται τα αναλυτικά στοιχεία;
Hond en Kat

“Νόμιζα ότι μία πλήρης τροφή ήταν πραγματικά πλήρης και τα συμπληρώματα δεν ήταν απαραίτητα. Αλλά η τροφή για σκύλους επικεντρώνεται έντονα στο “μέσο σκύλο”. Υπάρχει μια διαφορά στο πως το σώμα αφομοιώνει τη τροφή. Συνιστάται να συμπληρώνετε με τα απαραίτητα συστατικά για τις ελλείψεις για να αποτρέψετε τα προβλήματα υγείας. “

Μαρίνα Βαν ντε Βερντ-Βιεννταάλ, Κτηνίατρος

Το HOKAMIX υποστηρίζει :