Ο σκύλος μου έχει μια αλλεργία στα ακάρεα οικιακής σκόνης και τη γύρη

Ατοπία

Έτσι το σκυλί σας πάσχει από ατοπία και έχει πολύ κνησμό εξαιτίας αυτού.

Τα ωμέγα λιπαρά οξέα μπορούν να μειώσου τη φαγούρα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μελέτες σχετικά με τα συμπτώματα φαγούρας που προκαλούνται από αλλεργίες. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι σημαντικό να τοποθετηθεί μια σημαντική ποσότητα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη τροφή. Η φλεγμονή του δέρματος που είναι συχνά ορατή με αλλεργικά προβλήματα μπορεί εν μέρει να οφείλεται στον κακό μεταβολισμό του λίπους. Το σκυλί σας δεν μπορεί να παράγει μόνο του ωμέγα λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να τα συμπληρώσετε με το καθημερινό φαγητό. Αυτά τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στα εμπορικά τρόφιμα είναι συχνά σε λάθος ποσότητες. Όταν ανοίγετε το σακί τροφής στο σπίτι και οι κροκέτες έρχονται σε επαφή με τον αέρα και το φως του ήλιου, τα λιπαρά οξέα θα χαθούν γρήγορα και θα μειωθεί η δράση τους.

Πώς να φροντίσετε αυτό το πρόβλημα

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη τροφή με ωμέγα -3, -6 και -9 λιπαρά οξέα χρησιμοποιώντας το προϊόν HOKAMIX Skin & Shine. Το HOKAMIX Skin & Shine περιέχει λάδι από ξηρούς καρπούς συσκευασμένο σε αεροστεγές δοχείο αλουμινίου, όπου το κρατάει φρέσκο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ίσως το σκυλί σας έχει και πληγές που προκαλούνται από το γλείψιμο και το δάγκωμα. Τότε, μπορείτε να συμπληρώσετε στη τροφή του το HOKAMIX Forte. Οι φυσικές βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία στα βότανα , και η χλωρέλα (θαλάσσια φύκια) βοηθούν το δέρμα να επιταχύνει την ανάκαμψη.