Υγιές τρίχωμα και πάλι με το Snack Petit

Ο σκύλος μας ο Bob έχασε σχεδόν όλο του το τρίχωμα. Από τότε που του δίνω το HOKAMIX Snack Petit, το τρίχωμά του είναι πυκνό, υγιές και γυαλιστερό.

Τέλη Αυγούστου, μετά από υπέροχες διακοπές, είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε από το αεροδρόμιο της Λευκάδας, και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Κατά τη διάρκεια του check-in παρατηρήσαμε ένα μικρό κουτάβι σε μια τσάντα. Τα παιδιά μας έσπευσαν προς αυτό. Αποδείχθηκε ότι το μικρό αυτό σκυλί βρέθηκε στην παραλία από μια οργάνωση αδέσποτων σκύλων Ελλάδος. Είχαν φροντίσει το μικρό κουτάβι και το περιποιήθηκαν κατάλληλα  και τότε κατάλαβαν ότι ήταν έτοιμο να φύγει για ένα σπίτι στο Ντίσελντορφ. Απο μέσα μας ερωτευθήκαμε αυτό το αβοήθητο πλάσμα, και έτσι ονομάστηκε Bob από τα κορίτσια μας.

Για να κρατήσουμε μια μακρά ιστορία σύντομη: 1 εβδομάδα μετά την αναχώρησή μας από την Ελλάδα, παρουσιάσαμε τον Bob στον Aaron. Πάνω από 2 χρόνια  κατοικίδιο μας και ταίριαξαν αμέσως! Μόνο ο Bob είχε βιώσει πολλά στη σύντομη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα υγιές, ευτυχισμένο σκυλί, έχασε σχεδόν όλες τις τρίχες του μέσα σε μερικές εβδομάδες εξαιτίας του άγχους.

Μέσω του διαδικτύου έψαξα για πρόσθετη τροφή ή θεραπεία βιταμινών για τον Bob. Γρήγορα κατέληξα στο HOKAMIX. Επικοινώνησα με την εταιρεία και εξήγησα την ιστορία μου. Αμέσως απευθύνθηκα σε έναν από τους πωλητές τους. Το παραδοσιακό κατάστημα pet shop στο Μάαστριχτ αποδείχτηκε οτι πουλούσε HOKAMIX Snack Petit. Από αυτό έδινα στον Bob 3-4 σνακς την ημέρα. Το αγάπησε. Ήδη μετά από μία εβδομάδα παρατήρησα ένα πυκνότερο τρίχωμα και η γυαλάδα επέστρεψε.

Τώρα μετά από αρκετούς μήνες, ο Bob εξακολουθεί να παίρνει (και φυσικά και ο  Aaron) τα σνακ HOKAMIX του κάθε μέρα. Τώρα όμως δύο φορές την ημέρα. Και φαίνεται υπέροχος. Το τρίχωμά του είναι πυκνό, υγιές και γυαλιστερό. Σε γενικές γραμμές ο Bob έχει γίνει ένα πολύ όμορφο σκυλί. Αυτός είναι ο λόγος που μπορώ να συστήσω το HOKAMIX σε όλους. Ακριβώς όπως και η υπέροχη και πολύ προσωπική εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας..

Αφήστε μια απάντηση