Με το HOKAMIX δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα στομάχου και εντέρου

Ο σκύλος μας ονομάζεται Γουίλιαμ . Είναι ένα Αυστραλιακό τεριέ 3 ½ ετών και είναι πιθανόν αλλεργικό στις πρωτεΐνες. Ήμασταν απελπισμένοι, αλλά με τη βοήθεια των συμπληρωμάτων σας το σκυλί μας, όπως και εμείς, αισθάνετε πολύ πιο ευτυχισμένο.

Έμετος και διάρροια

Τα προβλήματα με τον Γουίλιαμ συνέβησαν όταν ήταν λίγο μεγαλύτερος από ένα έτος. Ο Γουίλιαμ άρχισε να έχει κράμπες στο έντερο, διάρροια και έμετο, ειδικά τη νύχτα. Χρειαζόμασταν να τον βγάζουμε πολλές βόλτες, ειδικά τη νύχτα. Είχαμε δώσει τον Γουίλιαμ όλα τα είδη τροφής εκείνη την εποχή, κροκέτες, κρέας, κατεψυγμένα και συμπιεσμένα τρόφιμα. Τίποτα δεν δούλεψε.Ο κτηνίατρος του έδωσε χάπια για κράμπες και διάρροια. Στην αρχή δούλευαν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και αργότερα καθόλου.

Αλλεργικός στις πρωτεΐνες

Μας αναφέρθηκε να πάμε στο Animal Hospital στο Άμστερνταμ. Ο Γουίλιαμ έλαβε μια εξέταση εντέρου, εξέταση αίματος και εξέταση των κοπράνων του. Για να πούμε την αλήθεια δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από αυτό, εκτός από το ότι πίστευαν ότι ήταν αλλεργικός στις πρωτεΐνες. Ο Γουίλιαμ πήρε μια δίαιτα ενός μηνός μόνο με κρέας αλόγου και πατάτας. Στη συνέχεια πήρε κροκέτα με υδρολυμένη πρωτεΐνη, η πρωτεΐνη αυτή κόβεται σε τόσο μικρά κομμάτια που το σώμα δεν τα αναγνωρίζει.
Παρ ‘όλα αυτά ξεκίνησε και πάλι εμετό.

HOKAMIX

Εν τω μεταξύ, το Pet Shop μας πρότεινε το HOKAMIX. Όταν ανακαλύψαμε τον ιστότοπό σας, αμέσως αποκτήσαμε μεγάλη σιγουριά.  Στη συνέχεια στείλαμε ένα e-mail στον κτηνίατρό σας και λάβαμε τις καλύτερες συμβουλές.

Καλά αποτελέσματα με HOKAMIX

Ο Γουίλιαμ τώρα παίρνει σχεδόν ένα χρόνο τροφή Simicur του HOKAMIX, το HOKAMIX Skin & Shine, το Sanofor Moor και το GRAU Garlic. Ο σκύλος μας o Rubi (Podenco) από την Ισπανία, παίρνει επίσης  HOKAMIX. Και τα δύο σκυλιά μας τα πάνε πολύ καλά με τα προϊόντα σας.

Μειώστε τη φαρμακευτική αγωγή

Ο Γουίλιαμ μπορεί να φάει τη κανονική του τροφή τώρα. Σαν επιπλέον σνακ παίρνουν μία ράβδο, μια μικρή φέτα κατσικίσιο τυρί και μερικές κρούστες ψωμιού.

Πρέπει να αναφέρω ότι ο Γουίλιαμ έπαιρνε 5 γρ. Πρεδνιζόνης ανά ημέρα από τον κτηνίατρο, αλλά μετά από ¾ χρόνια θα μπορούσαμε να μειώσουμε τη δόση στα 2 ½ mg την ημέρα. Εδώ και μία εβδομάδα παίρνει 2 1/2 mg κάθε δεύτερη μέρα. Πρόκειται να μειώσουμε τη δόση αργά αλλά εντελώς.

Συμπεράσματα για το HOKAMIX

Όπως βλέπετε, είμαστε καλά ενημερωμένοι και θέλουμε το καλύτερο για τα σκυλιά μας. Δείχνουμε επίσης σε άλλους λάτρεις σκύλων στη γειτονιά μας την ιστοσελίδα του HOKAMIX, επειδή βλέπουμε αρκετά συχνά σκυλιά με προβλήματα υγείας.

Κάνετε μια υπέροχη δουλειά και έχετε τις κατάλληλες  γνώσεις για σκύλους και γάτες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στη καταπολέμηση των πόνων των μικρών μας φίλων.

Υ.Γ:
Ο Γουίλιαμ είχε επίσης ναυτία όταν έμπαινε σε αυτοκίνητο.Θεραπεύτηκε και απο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση