Η φαγούρα είναι υπό έλεγχο με το HOKAMIX Forte

Με το HOKAMIX, η φαγούρα, η απολέπιση, το λιπαρό δέρμα και οι φαλακρές κηλίδες εξαφανίστηκαν . Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το θαυμάσιο αυτό αποτέλεσμα.

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ μας ο Sterre έχει μια αλλεργία στα ακάρεα σκόνης σπιτιών και τους ψύλλους. Μια διαταραχή γνωστή και ως ατοπία. Εξαιτίας αυτού, το δέρμα του ξεφλουδίστηκε γρήγορα και στα ερεθισμένα σημεία τα μαλλιά έπεσαν. Ο κτηνίατρος του Hokamix μας συμβούλευσε να χρησιμοποιήσουμε το HOKAMIX Forte, αν χρειαστεί, σε συνδυασμό με το HOKAMIX Skin & Shine για να επιτύχουμε ταχύτερο αποτέλεσμα.

Αφού ξεκινήσαμε λοιπόν το HOKAMIX Forte παρατηρήσαμε αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Ο ερεθισμός μειώθηκε και τα μαλλιά ξαναβγήκαν. Προηγουμένως υπέφερε από λιπαρό δέρμα. Όταν δώσαμε το δεύτερο δοχείο 750 γρ. παρατηρήσαμε ότι είχε σχεδόν θεραπευτεί.Δεν χρειάστηκε ξανά σαμπουάν κατά της φαγούρας.

Όταν τα συμπτώματα έφυγαν, δίστασαμε να σταματήσουμε αυτό το δώρο που μας παρείχε το HOKAMIX και αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε να ξαναεμφανιστούν. Συνεχίζουμε να χορηγούμε το HOKAMIX Forte σε καθημερινή βάση για να διατηρήσουμε τον έλεγχο της κνησμώδους επιδερμίδας και εξακολουθεί να λειτουργεί.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το HOKAMIX Forte, και το συστήνουμε σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση