Εξαιρετικό περιεχόμενο – όμορφο τρίχωμα – για το Hokamix

Το HOKAMIX βρίσκεται εδώ και χρόνια στο μενού των Labradors μου. Το θεωρώ πολύτιμο. Όχι ότι υπάρχουν κακές κροκέτες, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι τα σκυλιά μου είναι καλύτερα με το HOKAMIX ως συμπλήρωμα στη τροφή.

Όλα τα σκυλιά μου έχουν όμορφα, γυαλιστερά τριχώματα, είναι σε καλή κατάσταση και έχουν καλό ανοσοποιητικο. Ασθένειες ή μικρές αδιαθεσίες είναι άγνωστες σε αυτά και πάντα έχω όμορφα και υγιή κουτάβια . Έχω πει συχνά ότι η Λαμπ φαίνεται πάντα υπέροχη. Λοιπόν ξέρω ποια είναι η αιτία αυτού του γεγονότος.

Η μείωση του καλού φαγητού δεν είναι μια καλή ιδέα κατά την εμπειρία μου. Επειδή οι τροφές γίνονται ακριβότερες, σταμάτησα να χρησιμοποιώ το HOKAMIX ή δοκίμασα ένα φθηνότερο προϊόν μερικές φορές, αλλά μέσα σε περίπου ένα μήνα φαινόταν πάντα τα συμπτώματα και κάθε φορά ξανά ξεκινούσα γρήγορα με το HOKAMIX . Λειτουργούν καλύτερα με το HOKAMIX .

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με το HOKAMIX Skin, Coat, Vitality. Αυτό είναι και αυτό που λέω στους πελάτες μου με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να το δίνουν και στο νέο τους κατοικίδιο .

Αφήστε μια απάντηση